Herre Service

Klip & Behandlinger

Herreklip med maskine & saks. 250 kr.

Herreklip med saks 330 kr.

Herreklip Ink. vask . Hårkur & Hovedbundsmassage & Styling 450 kr.

Alle vores hårstylister er højtuddannede med mange års erfaring. De rådgiver dig om, hvilken frisure, der passer bedst til dig og klipper individuelt, så du opnår det perfekte look.

SÆGKLIP MED MASKINE. 80 kr.

FARVNING AF SKÆG 30 MIN. SKÆG FARVE 199 kr.

Den perfekte barbering 25 MIN. 199 kr.

Din daglige barberingsrutine virker enkel – endda let. Skum op, barber dit ansigt, skyl dit ansigt og forvent at se det perfekte resultat. Men det perfekte resultat er ikke så let at opnå. Du kender sikkert både til barberingsudslæt, snit og sår. En hel masse ting, som er med til at gøre den perfekte barbering ufuldkommen.
Her i Helin Hair kan mange af disse barberuheld helt undgås. Lad os stå for barberingen og opnå det perfekte resultat.

HELFARVE

2 timer
I kort hår. Prisen varierer fra 495 kr.
I langt hår. Prisen varierer fra 875 kr.

Opnå den perfekte hårfarve specielt tilpasset dit udseende. Lad vores stylist hjælpe dig med at vælge den rigtige farve i vores store sortiment af Permanent, Semipermanent og ammoniakfrie hårfarver.
Vi har en bred vifte af produkter og nuancer og på den måde sikrer vi os, at du finder den hårfarve, der passer til dig. Vores (Black professional farve) giver et langtidsholdbart resultat samtidig med, at håret efterlades blødt og med en smuk glans.
Behandlingen indledes med en konsultation. Det er med til at sikre, at din stylist udfører arbejdet på en for dig tilfredsstillende måde, og så du bliver glad for resultatet.
Når du har besluttet dig for hvilken farve, som skal bruges, blander din stylist farven.
Farven påføres både hårrødder, mellemlængder og ender. Efter 35-45 minutter gennemskylles håret, som afslutningsvis efterbehandles med shampoo og balsam.

Vask & føntørring 50 kr.

Vask & føntørring:

20 MIN. 249 kr. KORT HÅR
45 MIN. 299 kr. LANGT HÅR

Vask med DETOX shampoo efterfulgt af en konditionering maske. Afslutningsvis bliver dit hår pakket ind i et håndklæde i et par minutter. Behandlingen afsluttes med en grundig føntørring.

REFLEKSER. /Lyse Striber

I Hætte. 289 kr.
I Kort Hår 299.
I Langt Hår 499 kr.

Brasiliansk Keratin / BRAZILIANSK Keratin

30 MIN. KORT HÅR 785 kr.
1 Time & 30 MIN. LANGT HÅR. 1695 kr.

Den brasilianske føntørring tager typisk mellem 1 og 4 timer afhængigt af hårets længde, tilstand og hårtykkelse. Behandlingen er IKKE permanent og kræver derfor en gentagelse ca. hver 2. til 4. måned, afhængigt af hårtype og ønsker. Regelmæssig behandling hjælper til at blande behandlet hår med den naturlige vækst af hår. Der bruges IKKE stærke kemikalier til at åbne og lukke hårsækken i et forsøg på at rette det ud.
Keratin er et naturligt stof, der udgør 88% af dit hår. Stoffet trænger igennem håret og reparerer indre skader og beskytter håret og forhindrer yderligere skader. Resultatet er et blødt, skinnende, hår.
Den brasilianske føntørring er fremragende til alle typer kemisk behandlet hår (bleget, higights, farvet, permanent, afslappet eller tidligere glat). Det hjælper også til at slippe af med krøllet, kruset, beskadiget, usundt, kedeligt eller mishandlet hår. Selvom Brasilien Keratin ofte omtales som en glatbehandling, så er behandlingen meget mere alsidig. For dem, der ønsker at bevare eller forbedre deres store, flotte krøller, kan Brasilien Keratin tilpasses efter behov.