Dame Service

Dameklip 399 kr.

(inkl. vask & let føn)

DAMEKLIP

KOMPLET RESTYLE HÅRKLIP “ET HELT NYT LOOK”

Inkl. vask, hårkur, hovedbundsmassage og føn – 595 kr.

KLIPNING AF PANDEHÅR 85 kr.

HÅRKLIP & HELFARVE & FØNTØR

Opnå den perfekte hårfarve specielt tilpasset dit udseende. Lad vores stylist hjælpe dig med at vælge den rigtige farve i vores store sortiment af Permanent, Semipermanent og ammoniakfrie hårfarver.

Vi har en bred vifte af produkter og nuancer og på den måde sikrer vi os, at du finder den hårfarve, der passer til dig. Vores (Black professional farve) giver et langtidsholdbart resultat samtidig med, at håret efterlades blødt og med en smuk glans.

Behandlingen indledes med en konsultation. Det er med til at sikre, at din stylist udfører arbejdet på en for dig tilfredsstillende måde, og så du bliver glad for resultatet.
Når du har besluttet dig for hvilken farve, som skal bruges, blander din stylist farven.

Farven påføres både hårrødder, mellemlængder og ender. Efter 35-45 minutter gennemskylles håret, som afslutningsvis efterbehandles med shampoo og balsam.
Til sidst klippes dit hår og føntørres, inden du kan forlade vores salon med et helt nyt look.
2 timer
I kort hår. Prisen varierer fra 895 kr.
I langt hår. Prisen varierer fra 1225 kr.

Vask & føntørring/ Hair MASK/ Hårkur

Vask med DETOX shampoo efterfulgt af en konditionering maske. Afslutningsvis bliver dit hår pakket ind i et håndklæde i et par minutter. Behandlingen afsluttes med en grundig føntørring.
Vask & føntørring KORT HÅR (inkl. Hår kur 250,-kr
Vask & føntørring / mellemlangt hår (inkl. Hår kur 300,-kr
Vask & føntørring/ LANGT HÅR (inkl. Hår kur 450,-kr
Vask & føntørring/ EKSTRA LANGT HÅR (inkl. Hår kur 550,-kr

Brasiliansk Keratin / BRAZILIANSK Keratin

Den brasilianske føntørring tager typisk mellem 1 og 4 timer afhængigt af hårets længde, tilstand og hårtykkelse. Behandlingen er IKKE permanent og kræver derfor en gentagelse ca. hver 2. til 4. måned, afhængigt af hårtype og ønsker. Regelmæssig behandling hjælper til at blande behandlet hår med den naturlige vækst af hår. Der bruges IKKE stærke kemikalier til at åbne og lukke hårsækken i et forsøg på at rette det ud.

Keratin er et naturligt stof, der udgør 88% af dit hår. Stoffet trænger igennem håret og reparerer indre skader og beskytter håret og forhindrer yderligere skader. Resultatet er et blødt, skinnende, hår.

Den brasilianske føntørring er fremragende til alle typer kemisk behandlet hår (bleget, higights, farvet, permanent, afslappet eller tidligere glat). Det hjælper også til at slippe af med krøllet, kruset, beskadiget, usundt, kedeligt eller mishandlet hår. Selvom Brasilien Keratin ofte omtales som en glatbehandling, så er behandlingen meget mere alsidig. For dem, der ønsker at bevare eller forbedre deres store, flotte krøller, kan Brasilien Keratin tilpasses efter behov.
1 Time & 15 Min. 999 kr. KORT HÅR
3 Timer. 1999 kr. LANGT HÅR
4 Timer. 2499 kr. EKSTRA LANGT HÅR