Brasiliansk Keratin

Brasiliansk Keratin / BRAZILIANSK Keratin

Den brasilianske føntørring tager typisk mellem 1 og 4 timer afhængigt af hårets længde, tilstand og hårtykkelse. Behandlingen er IKKE permanent og kræver derfor en gentagelse ca. hver 2. til 4. måned, afhængigt af hårtype og ønsker. Regelmæssig behandling hjælper til at blande behandlet hår med den naturlige vækst af hår. Der bruges IKKE stærke kemikalier til at åbne og lukke hårsækken i et forsøg på at rette det ud.

Keratin er et naturligt stof, der udgør 88% af dit hår. Stoffet trænger igennem håret og reparerer indre skader og beskytter håret og forhindrer yderligere skader. Resultatet er et blødt, skinnende, hår.

Den brasilianske føntørring er fremragende til alle typer kemisk behandlet hår (bleget, higights, farvet, permanent, afslappet eller tidligere glat). Det hjælper også til at slippe af med krøllet, kruset, beskadiget, usundt, kedeligt eller mishandlet hår. Selvom Brasilien Keratin ofte omtales som en glatbehandling, så er behandlingen meget mere alsidig. For dem, der ønsker at bevare eller forbedre deres store, flotte krøller, kan Brasilien Keratin tilpasses efter behov.
1 Time & 15 Min. 999 kr. KORT HÅR
3 Timer. 1999 kr. LANGT HÅR
4 Timer. 2499 kr. EKSTRA LANGT HÅR